Kvdbil

Kvds lokaler
Håkan Sundqvist
Kvdbil
090- 12 15 10
Alexander Grotell
Kvdbil
090- 12 15 10
Kvdbil logotyp

Kvdbil säljer inga egna objekt utan förmedlar andras genom aktioner på marknadsplatsen på kvd.se. Detta ger Kvdbil en oberoende ställning som möjliggör att ta vara på både köparens och säljarens intressen. Kvdbil arbetar för att föra samman seriösa säljare och seriösa köpare och hjälper dem att genomföra trygga affärer med varandra.

Alla varor som säljs genom marknadsplatsen har genomgått ett oberoende test av professionella tekniker och resultaten dokumenteras och redovisas under varje objekt på webbplatsen.

På vår filial tar vi ta emot och lämna ut objekt som ska säljas eller ha sålts av båda företags- och privatkunder. Vi testar, dokumenterar och gör en invändig och utvändig städning.

Kolla in Kvdbils hemsida för mer information om hur det fungerar med bilauktioner.

KVDpro kommer från och med år 2024 att slås ihop med KVDbil och alla auktioner finns att se på KVDbils hemsida.

Kvdpro är ledande inom försäljning på nätet av lastbilar, skogs- och entreprenadmaskiner, trailers, släp och allt annat tungt via kvdpro.com.

Kvdpro agerar likt en oberoende part mellan köpare och säljare. Vi erbjuder en transparent & trygg affär. Alla objekten testas av våra professionella tekniker eller dokumenteras.

Om ett objekt mot förmodan inte skulle lyckas bli sålt så är hanteringen gratis.

Läs mer på Kvdpros hemsida för mer information om hur det fungerar med auktioner av tunga fordon.